Zseniális újszülötteknek való hordozókendő: ez könnyíthet minden anya dolgán!

Mi is ez a hordozókendő?

Mire jó, és miért jelent nagy segítséged az anyukáknak?

Ez a szeniális találmány olyan mint egy rugalmas felső, tökéletesen illeszkedik a testedre és teljesen együtt mozog veled, anélkül hogy bárhol vágna közben. 

Mint minden dzsörzé kendő, puha és kényelmes, rugalmas és stabil egyszerre. Sok szülőt meglepett milyen kényelmes tud lenni a babahordozás, amikor először felpróbálták ezt a rugalmas kendőt. 

Egy méret mindenkinek. 

Nem kell a kendő hosszával foglalkozni. Általában 5,5 m hosszú és hosszan csapott végekkel rendelkezik, ami egy tényleg kicsi csomót eredményez a végén, mikor megkötöd.

 Az anyag kellemesen vékony, mint a kedvenc pólód!

Az újszülötteknek és a koraszülött babáknak különösen nagy szüksége van a testkontaktusra, egyre kedveltebbek és egyre gyakrabban használják az intézményekben is és ajánlják a bábák, védőnők. 

Csípőn hordozásra is ideáils, gyönyörű kötéssel, sok anyuka külföldön már trendinek tartja és nagy divat.

Sokak szerint ez a kötésmód még tökéletesebben illeszkedik és tart, mint az előre megkötött kendő. Ehhez azonban mindig kösd újra fel a kendőt, amikor felveszed a babád.

Különösen ajánljuk minden olyan babának, akik nyak, tarkó és fej tájékon nyomásérzékenyek, szülési traumán vannak túl, vagy akiknél Kiss szindrómát diagnosztizáltak. 

Minden babának, akik nyomásra ellennyomással reagálnak, tehát szövött kendőben vagy más hordozóban szívesen feszítik magukat ki, rúgják ki magukat a kendőből.

OSZD MEG másokkal is!