Várod a babát? Ezek a legjobb babaváró bulis ötletek!

Várjátok a babát? 

Akkor ennek ezer meg egy módon kifejezhetitek az érzelmi töltetét.

Nagy trenddé kezd válni manapság például az úgynevezett babaváró buli.

Ezta  bulit a babának rendezitek, de úgy, hogy még nyilvánvalóan nincs jelen, vagyis de, de még a hasadban. általban a leendő szülők fitaalabb lány ismerősei szokták megrendezni.

nem titok és nem is lehet meglepetés, tudnia kell róla az anyukának.

Lehet ajándékokat venni a várt babának, és összeülni egy vacsira, vagy bulis falatozásra, persze csak módjával, hisz csak olyat egyél, igyál, ami jó a babának is. :)

Írhattok egy úgynevezett kelengyelistát is, ez is egyre nagyobb népszerűségnek kezd örvendeni manapság.

Tipikusan a várandósság 8. hónapjában tartják a babaváró bulit. Ekkor  még nem kell tartani attól, hogy a szülés váratlanul megindul, de már belátható közelségben van a gyermek születése.

Tipikusabb, hogy a babaváró buli lakásban van, ilyenkor is csempésszetek be egy kis kerti parti hangulatot! Ez főként az ételekre igaz: a babavárú buli tipikus ételei az un. "finger food"-ok,azaz falatkák. 

A délután időpont egyébként sem kedvez a nagy, asztalhoz ülős étkezésnek, de most nem is az evés a lényeg. 

Bőven megfelelnek a szendvicsek, mártogatósok, a sós és édes aprósütemények. Ha van, aki bevállalj a sütést, akkor készülhet babatalp alakú keksz is.

Amerikában a nagy áruházláncoknál már van lehetőség arra, hogy a kismama leadja a baby shower listáját, akárcsak a nászajándékok listáját az esküvő előtt.

OSZD MEG másokkal is!