Összehasonlították a hazai pelenka márkákat: itt a nagy pelenkateszt eredménye!

Na vajon melyik a legjobb?

Kérdezhetné az ember azonnal, hiszen a legjobbat akarjuk mindig a gyerekünknek, nemde?

Így van ez a pelenkavásárlásnál is. De vajon melyik a legjobb? Aminek az ára is jó, de nyilvánvalóan használható is és kényelmes?

Az sem mindegy, hogy menyire beszerezhető, és hogy csak a nagyvárosok szupermarketeinek a polcain jutunk-e hozzá, vagy sem.

Egyáltalán nem biztos, hogy ami a szomszéd Zolikának bevált, az a mi gyerekünknek is be fog, ez pont az a dolog, ahol a puding próbája bizony az evés…. azazhogy pelenkázás.

Természetesen a legfontosabb szempont az a súly és a korosztály, ezek a biztos pontok, amihez igazodhat egy kezdő anyuka. 

Az első hetekben, hónapokban, mikor a baba még anyatejen vagy tápszeren él a széklete is hígabb és a popója is érzékenyebb. 

Egészen más fajta védelemre és ápolásra van szüksége, mint a 2 éves „nagynak”, ahol jó esetben már egy nadrágpelussal is elboldogulunk, és ha már sikerül elkapni az állandó mozgásban lévő gyereket, pár másodperc alatt lezongorázható egy csere.

Mi most 13 pelenkát vettük górcső alá, a prémium minőségtől az alsóbb kategóriákig, főként a szerkesztőséghez tartozó összesen 6 gyerek és 4 gyakorló anyuka véleménye alapján, valamint a környezetünkben szereplő kb. 40 anyuka véleményére hagyatkozva.

 A fő szempontjaink a nedvszívó-képesség, az ár, a minőség, a kényelem és a könnyű beszerezhetőség voltak.

Ezek a végeredmények lehetnek irányadóak, de mindenkinek más válik be természetesen, így tied legyen az utolsó és végső döntés, mielőtt pelenkát vásárolsz!

OSZD MEG másokkal is!