Így számítsd ki, mi lesz a babád csillagjegye: babahoroszkóp

Még meg sem született, de már kíváncsi vagy, milyen lesz az alaptermészete, igaz? Kitartó lesz, vagy mindenbe belekezd és könnyen feladja? 

Vajon az lesz a kedvenc elfoglaltsága, hogy kíváncsian felfedezi az egész babaszobát, vagy inkább egy-egy kedvenc játéka fogja lekötni órákon át?

Babahoroszkópunkból már most elolvashatod, mire számíthatsz, hogyan alakul majd gyermeked személyisége a csillagok szerint.

A babahoroszkóp kalkulátor olyan módszer alapján működik, melyet a szülészorvosok is alkalmaznak a szülés várható időpontjának kiszámítására.

A kalkulátor a pontosan, 40. hétre született baba horoszkópját határozza meg, ám az esetek többségében nem a várt időpontban érkeznek a kicsik.

 Az eredmény kiszámítása után olvasd el az előző és a következő csillagjegy leírását is, hisz lehet, hogy arra a jegyre esik majd gyermeked születése.

A babahoroszkóp kalkulátor használata:

Állítsd be a naptáron az utolsó menstruációd első napját, és kattints a Számol gombra. 

KATTINTS IDE a HASZNÁLATÁHOZ! de magad is kiszámolhatod!

A kalkulátor azonnal kiszámolja a szülés várható időpontját, és azt is megadja, hogy ez a nap melyik csillagjegyre esik majd.

Kattints az eredményre, így rögtön el is olvashatod babahoroszkópunkban a gyermeked csillagjegyére vonatkozó jellemzést, leírást.

OSZD MEG másokkal is!