Fogantatás: hogyan lehet fiú vagy lány? Praktikák, amivel befolyásolni tudod a hagyományok szerint a gyereked nemét!

Egy próbát mindenképp megérnek, sokan esküsznek rá!

Rég elmúltak már azok az idők, amikor kilenc hónap izgatott várakozás után, csak a szülőasztalon derült fény a baba nemére. Ma már a 16. hét környékén a legtöbb szülő büszkén mutogatja az örvendetes tényt bizonyító ultrahangfelvételt, és egyúttal azt is elkezdheti tervezni, hogy fiús vagy lányos holmikra lesz-e szükség.

Sokan úgy gondolják, hogy elképzelhetetlennek tűnik, hogy már a fogantatás előtt befolyásolni lehessen a baba nemét.

Pedig vannak módszerek, amikkel 80%-os bizonyossággal meg lehet határozni, hogy fiú vagy lány legyen a kicsi.

Bár a műszeres technológia hazánkban még nem engedélyezett, a természetes praktikával akár te is próbálkozhatsz!

Kulcsfontosságú minden szempontból az, hogy a hüvely savasságe kifejezetten erősen befolyásolni tudja a baba nemét. Ezt ma a kutatások is igazolják, sőt, maga dr. Czeizel Endre is vallotta.

A kutatások szerint ennek tudatában körülbelül 75%-os valószínűséggel lehet befolyásolni a baba nemét. Egy hüvelyirrigáló, azaz öblítő eszközzel a nők már az aktust megelőzően felkészíthetik a kis vendégek útját annak megfelelően, hogy milyen kromoszómás ondósejtet kívánnak befogadni.

A lényeg egyszerű: lány babához savasítani kell, kisfiúhoz pedig lúgosítani. 

Ha kislányt szeretnél, egy liter langyos vízzel keverj össze egy evőkanál 10%-os konyhai ecetet. A kisfiúnak pedig az egy liter langyos vízzel elkevert egy evőkanálnyi szódabikarbóna kedvez. 

Csupán annyit kell tenned, hogy az üres fürdőkádba ülve átöblíted a hüvelyedet a hüvelyirrigálóba töltött folyadékkal. A művelet közben egyszer szorítsd össze a hüvelyfalad, hogy néhány percig bent maradjon az oldat.

A táplálkozás is nagy hatással van a baba nemére. Akik változatosabban esznek, azok között gyakrabban születnek fiúk. Kifejezetten azok között nagy az arány, ahol nátriumban, kalciumban és C, E és B12 vitaminokban gazdag étrendet követnek az anyukák.

OSZD MEG másokkal is!