Ezek miatt a dolgok miatt jó jó Y-Anyunak lenni!

Nem is gondolnád, mennyire sok előnnyel járhat!

Hacsak a tesód, barátnőd nem ugyan akkor lesz várandós, mint te, akkor bizony lesznek témák, amiket velük érdemben nem tudsz megbeszélni. Ilyenkor olyan jók ezek a csoportok.  

Kismamaként és kezdő anyukaként rengeteg kérdés merül fel benned, olyanok is, amiket a szakkönyvek nem feltétlenül érintenek. Védőnővel, orvossal ritkábban találkozol, mint amilyen sűrűn választ vársz egy kérdésre.

Gyakran pedig már csak az is elég, ha tudod, nem vagy egyedül, más is épp ugyan azon megy át, mint te. 

Hónapokig növekszik benned anélkül, hogy érezhetnéd Őt. Ilyenkor annyira jó bekukucskálni! Döbbenetes, hogy egy pár hetes kis magzat mennyire éli világát odabent, és reagál már azelőtt, hogy ezt érezhetnéd. 

Sajnos köztudott, hogy a kórházi állapotok még a legjobb helyen sem tökéletesek, itt van bőven hova fejlődni, azonban van pozitív változás bőven.

 Több kórház is szervez szülésfelkészítőt, szülőszoba látogatást, kismama tornát.

 Apa végig támogathat a szülés alatt, ahol van beleszólásod, hogy hogyan akarsz szülni, nem idegenek közt lekötözve, parancsszóra kell világra hoznod gyermeked, mint azt sokak tették elődeink közül. Lehetőség van az aranyóra háborítatlanságára, első perctől veled lehet a kicsi. 

Úgy mész haza a kórházból, hogy ismered a gyermeked, el tudod látni, meg tudod nyugtatni, hiszen már a kórházban összeszoktok, nem csak etetésre kapod meg.

Valaki minden nap meleg ebédet hoz neked és ezzel több órányi futkosástól gyerek és tűzhely között, illetve kupi felszámolástól ment meg közel annyiért, mintha te főznél? Annyira jó! 

Fárasztó lenne nagy pocakkal vagy kisbabával a vásárlás? Nem baj! Nézd ki a neten, vedd meg, fizess online és holnap után már az ajtódban lesz. 

OSZD MEG másokkal is!