Ezek a jelek mutatják, hogy készen állsz a terhességre!

Észleled magadon? Akarsz gyereket? Akkor mire vársz?

Figyelj nagyon, mert ha még igazak is rád az alábbiak, akkor nincs mese: te már tuti jó anya leszel – felkészültél! Tollat, papírt elő, és csekkold, az alábbi tizenhét állításból mennyi igaz rád?!

A házi kiskedvenceddel (ha már van) szinte úgy bánsz, mint a saját gyerekeddel, ha pedig éppen most szeretnél beszerezni egy kutyust, a számodra legkedvesebb gyereknevet adnád neki legszívesebben – na ezt azért ne tedd: elég érdekesen festene, ha mindkettőjüket ugyanúgy hívnák…

Azon kapod magad, hogy az eddig számodra észrevétlenül maradt kismama boltok kirakatát bámulod, és elképzeled, hogy egyes darabok hogyan állnának Neked pocaklakósan.

Szinte egészen iriggyé válsz, mikor szembe jön egy kisbabás anyuka, aki éppen azt a –méregdrága!- babakocsit tologatja, amit te is kiszemeltél magatoknak.

Olyan szintű összhangba kerülsz a női oldaladdal, hogy tökéletesen pontosan megérzed, az ovulációd idejét.
Cikkeket, könyveket olvasol az anyasággal kapcsolatban, és a környezetedben élő tapasztalt anyukákat kérdezgeted a terhességükről.

Annak ellenére, hogy milyen rosszul alszol mostanában éjjelenként, teljesen jól bírod a másnapi strapát.
Bevásárlás közben valahogy mindig kerül valami babaholmi a kosaradba, még akkor is, amikor „költségstopot” rendeltetek el a pároddal és minden forint ki van számolva (egy olcsóbb öblítő vagy egy leértékelt felvágott árából mindig futja valami apróságra).

Egész megbarátkoztál a cicanadrág és a bő póló kényelmével, és az alacsonyabb, praktikus lábbelikkel – a szűk, feszülős ruhák és magassarkúk helyett.
Már réges-rég betáraztál az otthon elvégezhető terhességi gyorstesztekből, bár még messze a peteérésed.

Hirtelen minden étel összetétele és tápanyagtartalma érdekel – különösen a terhességhez fontos vitaminoké és ásványi anyagoké -, nagyon ügyelsz rá, hogy ne szennyezd a tested többé.

Ahányszor csak találkozol az édesanyáddal, sosem mulasztod el, hogy a terhességről, az anyaságról faggasd.

Kíváncsi vagy, az ő idejében milyen kötelező vizsgálatok voltak, és úgy általánosságban, hogy működtek a dolgok a kórházban.

A böngészési előzményeid ilyen, és ehhez hasonló kereséseket tartalmaznak: „hogyan befolyásolja a terhességet a koffein/alkohol”.

Naponta többször állsz a tükör elé kitolt hassal vagy párnát a pulcsid alá téve; csak, hogy még jobban el tudd képzelni, milyen leszel majd várandósan.

OSZD MEG másokkal is!