Ezek a babafürdetés elengedhetetlen kellékei!

Neked melyik van meg?

Legyen ez a mosolyok, a megnyugvás, a kellemes simogatások és cirógatások ideje, az odafigyelés kisbabánk természetes ösztöneire. Ha minden szükségeset oda készítesz a kezedügyébe, ez könnyebb lesz, mint amilyennek tűnik.

babylove fürdető balzsam, 0,5 l

Értékes összetevőkkel és 1/3 rész testápolóval. A babylove ápoló fürdető balzsam gyengéden tisztítja a babák érzékeny bőrét.

A mályva kivonatot, pantenolt és E-vitamint tartalmazó receptúra védi a bőrt a kiszáradástól. A magas testápoló tartalom révén már fürdés közben intenzíven hidratálja a babák bőrét. 

babylove higanymentes hőmérő

Az állatfigurákkal dekorált dm babylove fürdővíz hőmérő borszesszel jelzi a fürdővíz pontos hőmérsékletét, és segít beállítani a babáknak megfelelő hőfokot. Az aranyos fürdőkádba való babakellék garantáltan higanymentes és gondosan bevizsgált BPA- és PVC-mentes anyagokból készült.

babylove Sensitive fürdető, 0,5 l

A babylove szenzitív babafürdető rendkívül kíméletesen tisztítja meg a baba száraz és érzékeny bőrét. Az olívalevél kivonat védi és ápolja a bőrt fürdés közben anélkül, hogy kiszárítaná azt. Érzékeny bőrű felnőttek számára is alkalmas. (Vegán)

babylove állatfigurás fürdőjáték

A babylove fürdőjátékokkal igazi móka lesz a fürdés. Dobd fel az esti pancsolást a színes játékokkal! A vidám figurák gondosan bevizsgált alapanyagokból készült, melyek megfelel az EN71 biztonsági szabványnak. (3 hónapos kortól)

babylove Sensitive ápoló olaj, 250 ml

A babylove ápoló babaolaj napraforgó- olíva- és mandulaolaj összetevőinek köszönhetően kiválóan alkalmas az igénybevett pelenkaterület tisztítására, ápolására. Az ápoló olaj fürdetés utáni gyengéd bőrápolásra is használható

OSZD MEG másokkal is!