Ez a természetes csoda rengeteget segíthet neked, és növelheti a teherbeesés esélyét!

Sokan nem is tudják, hogy ilyen jellegű jótékony hatásai is vannak!

 A méhkirálynőnek van egyedül szaporítószerve, ő képes egyedül az „utódképzésre” – akkor egyszere több ezer petét is képes lerakni. 

A pempőt már a méheknél sem csupán az élettartamra, az egészségre és a fejlődésre gyakorolt pozitív hatásai miatt kell megemlítenünk!

Az orvostudomány is elfogadta azt a tényt, mely szerint a rendszeres méhpempő fogyasztása növeli a terhesség bekövetkezésének a valószínűségét az embereknél.

A méhpempőt a „királyné táplálékának” is szokás nevezni. 

A méhkirálynő onnatól kezdve, hogy kikel, egész életében méhpempővel táplálkozik, ellentétben az „alattvalókkal”. 

A királynő a méhkas többi lakójához képest sokkal nagyobb, sokkal erősebb és sokkal tovább is él.

A gyermekvállalásra képtelen pároknál elmondható, 45-50%-ban a nőknél áll fent a probléma, 35-40%-ban a férfiaknál, körülbelül az esetek 10%-ában mindkét fél a felelős, és a fennmaradó, elenyésző részben pedig ismeretlen eredetű a probléma oka. 

Férfiaknál növeli a tesztoszteron termelését, így csökkentheti az impotencia kialakulásának lehetőségét; a nőknél megemeli a lutenizáló hormonok szintjét, segítve a peteérést.

A tiszta méhpempő fogyasztása ajánlott azoknál a nőknél akiknek gyengén működik a petefészkük, vagy menstruációs ciklusuk rendszertelen -a pempő segíthet ezek megszüntetésében.

OSZD MEG másokkal is!