A világ legborzalmasabb keresztnevei: ezen még te is eldobod az agyad!

Egy név meghatározó az élet minden területén. 

Gúny lehet már az óvodában is, kizáró ok lehet a párválasztásban, de hiába a szaktudásod, az alábbi listában szereplő nevek közül biztos eggyel sem fogunk találkozni, mint államfő, vagy magas beosztású vezető.

A furcsa névadási szokások oka az Egyesült Államok alkotmányának Első Kiegészítése, amely teljes szabadságot biztosít ezen a téren. A Kossuth-ból is kedvelt keresztnév vált – legalábbis majdnem ezer amerikait így hívnak. Tennessee államban például 2013-ban a Messiah (Messiás, Megváltó) keresztnevet adta egy pár a csecsemőjének. Egy helyi bíróság azonban kötelezte a szülőket, hogy változtassák meg fiuk nevét. 

A bírónő indoklása szerint “ez olyan cím, amit egyetlen személy viselhet: Jézus Krisztus”. A szülők azonban fellebbeztek, és végül győztek: így gyermekük csatlakozhatott ahhoz a több ezerhez, akik ezt a nevet kapták az USA-ban. 

De Mohamedből, Jézusból és még Krisztusból is jó néhány szaladgál az Államokban.

Az alábbi listát egy közösségi oldalon állítottak. A kommentelők sokszor maguk sem értették, hogyan fajulhatott el ennyire a gyermekek névválasztási szokása…

Like – Ez a facebook forradalom csúcsa, de igen van ilyen keresztnév

Orgazmus – Az okot nem tudjuk, de találgatni lehet miért kapott ilyen nevet egy kislány ráadásul. Egy nővér lánygyermeke kapta ezt a keresztnevet.

Igazság – A posztoló egyik kollégáját hívják így, és az vicces helyzeteket teremt.

Düh – “Egyszer összefutottam a volt barátommal és az új barátnőjével. A hátsó ülésen ült a lány fia. A neve Rage (Düh) volt.”

Britney Shakira Beyonce –  ehhez nincs mit hozzáfűzni, nálunk is élnek Bobik, meg Jockeyk

Egyedülálló csoda – A So’Unique Miracle nevet 2014 egy amerikai kórház első 2014-ben született kisbabája kapta.

Revlon –  Ismerős lehet a név, hiszen egy kozmetikai márka. A vicc az, hogy fiú kapta ezt a nevet. Talán anyuka a névben biztos volt, és mindegy volt a születendő neme

Gabriel és Grabiel nevet viselő ikrek – Nem tudom, talán anyuka beszédhibás volt és így félreértették

Gennah Tyles – Angolul, kiejtve erőteljesen hasonlít a genitals – genitáliák – szóra… Egy kislányt boldogítottak ezzel a szülei.

E – Jól látod ennyi a keresztnév. Viszont sokat nem kell bajlódjon a leírásával

Kobra – Egy kisfiú kapta ezt a becses nevet. Talán ez is egy kedvenc sorozat címe lehet

Forrás: Szeretlekmagyarország

OSZD MEG másokkal is!