A leggyakoribb hibák, amit a "babaprojektben" elkövetnek a párok!

Sokaknak ezek miatt nem sikerül!

Van, hogy nem azért nem sikerül valaki, mert rajtunk kívülálló okok befolyásolnak a dolgokban.

A legtöbb esetben ugyanis arról van szó, hogy nagyon is megvannak a magunk baklövései, csak annyira ott vannak az orruk előtt, hogy észre sem vesszük, nem akarunk róluk tudomást szerezni sem!

Így van ez a babaprojekttel is.

Számtalan olyan tényező van, amit igen is, MI befolyásolunk, és a mi hibánkból ered, ha nem jön az a bizonyos baba áldás...

De mik ezek, mikre érdemes figyelni a szakemberek által összeállított statisztika szerint?

Túl kevés

Sokan hiszik, hogy akkor cselekszenek helyesen, ha csökkentik a szexet – ezáltal tartalékolják a férfi partner spermáit – és az ovuláció körüli időszakra összpontosítanak csak, hogy minél előbb teherbe eshessenek.

 A baj csak az, hogy ezzel könnyen eltéveszthető a peteérés időszaka, mivel nagyon sok nő rosszul számolja ki az ovulációs periódusát, s nem a megfelelő időpontban szexelnek!

Túl sok 

Mások azt hiszik, minél többet szexelnek, annál könnyebben jön a megtermékenyülés. Sajnos a több nem mindig jelent jót. Noha a gyakori szexuális együttlét nem csökkenti a spermák potenciálját, de más problémákat okozhat.

A túl sok szex egyfajta kiégéssel járhat, egy idő után a párok esetleg már csak „babaprojekt kötelezettségként” tekintenek rá, s amikor eljön az ovuláció pillanata, akkor az egyik, vagy mindkét fél érdeklődésének hiányában elmarad az aktus, ami egy elszalasztott lehetőség a „projekt” tekintetében.

Egy pozíció az üdvös

Biztos hallottál már róla, hogy a misszionárius póz a legüdvözítőbb a fogantatás tekintetében, illetve az aktus után emeljük magasra a csípőnket egy ideig.

Valójában teljesen mindegy milyen pozícióban szexelsz, az eredmény ugyanaz – ejakulációnál a spermák a hüvelyi váladékon keresztül pillanatok alatt a petevezetékbe jutnak, teljesen függetlenül a pozíciótól.

A nő hibája

Ha egy idő után sem követi siker a „projektet”, a legtöbben – beleértve a hölgyeket is – rögtön a női felet kezdik hibáztatni, hogy bizonyára vele van valami gond.

Valójában a terméketlenségek körülbelül feléért női problémák, 40%-ért férfi problémák, 10%-ért mindkettő vagy egyik sem felelnek.

OSZD MEG másokkal is!